MakeFit

Shape your story

#yourstory #health #joy

blog_00

We hebben allemaal ons eigen verhaal. Het is het verhaal van wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe willen. Het is de geschiedenis van onze successen en mislukkingen, onze hoogte- en dieptepunten, onze triomfen en tegenslagen. Maar wat als ik je vertel dat je de hoofdrol kunt spelen in je eigen verhaal? Dat je de macht hebt om je verhaal te vormen en te sturen waar je maar wilt?

 

Dat is precies waar Shape Your Story om draait. Het is een uitnodiging om je eigen verhaal vorm te geven en te creëren wie je wilt zijn. Het is een kans om de regisseur te worden van je eigen leven en om te bepalen welke weg je wilt inslaan.

 

Maar hoe vorm je je verhaal? Het begint allemaal met het nemen van de controle over je eigen leven. Dit betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen acties en keuzes en dat je je eigen leven inricht op basis van je eigen waarden en doelen.

 

Als gewichtsconsulent weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te leiden. Een gezonde levensstijl is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest en emoties. Het stelt je in staat om beter om te gaan met stress en om jezelf te motiveren om je doelen te bereiken.

 

Maar een gezonde levensstijl is niet alleen maar een kwestie van diëten en sporten. Het gaat ook om het vinden van een balans tussen werk en privéleven, het omgaan met relaties, het vinden van geluk en het nastreven van je dromen. Het gaat erom dat je een leven leidt dat in lijn is met wie je bent en waar je naar toe wilt.

 

Daarom is Shape Your Story meer dan alleen een slogan. Het is een levensfilosofie. Het gaat erom dat je je eigen verhaal vormt en dat je de regisseur bent van je eigen leven. Het gaat erom dat je je eigen weg inslaat en dat je je eigen doelen bereikt. Het gaat erom dat je je eigen verhaal schrijft en dat je trots bent op wie je bent en wat je hebt bereikt.

 

Dus waar wacht je nog op? Pak die pen en begin met schrijven. Shape Your Story en maak van je leven het verhaal dat je altijd al hebt willen schrijven. 

En vergeet niet: jij bent de hoofdrolspeler, de regisseur en de auteur van je eigen leven.

Open gesprek
1
Ik heb een vraag
Hey,
Welkom op MakeFit. Heb je een vraag, stel ze gerust.